Bedrijf

Ook onder de grote en kleine aannemers is Van Doorn Midden-Zeeland een bekende naam. Bestratingsbedrijven en bouwbedrijven van binnen en buiten de regio maken van onze diensten gebruik.
Door het aanbieden van een ruim dienstenpakket is ons klantenbestand nog steeds groeiende. Tot ons klantenbestand behoren bestratingsbedrijven, hoveniers, bouwbedrijven, loonwerkers, kraanverhuurbedrijven en projectontwikkelaars.

Onze diensten omvatten onder andere:

  • Alle soorten bestratingswerkzaamheden.
  • Grondwerk (machinistenverhuur en grondwerkers)
  • Bouwondersteunende werkzaamheden.

Door ons opgebouwde netwerk en de flexibiliteit binnen ons bedrijf zijn wij in staat om kleine maar ook grote projecten aan te sturen. Van het leveren van grondwerkers tot een meewerkend voorman.

Ook voor de projecten boven de 1000 m² zijn wij zeker niet te klein. Door de snelheid van onze pas aangekochte mini-shovel zijn ook deze projecten door ons goed uit te voeren. Bedrijventerreinen, bestrating rond winkelpanden e.d zijn door onze mini-shovel geen probleem.

In overleg zijn wij in te huren per uur/per koppel. Aannames zijn natuurlijk ook mogelijk. Vraag hiervoor vrijblijvend naar onze tarieflijst.
Al onze medewerkers zijn vca-gecertificeerd.  Desgewenst leveren wij ook gediplomeerde machinisten. Vraag naar de mogelijkheden.

P&S Terneuzen

 

Gunter Grondverzet

 

Wisse Kraanverhuur Middelburg